Slovácko porazilo Slavii

V dohrávce 20.kola fotbalové Gambrinus ligy prohrála Slavia Praha na hřišti Slovácka 1:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Souboj Slovácka se Slávií

Souboj Slovácka se Slávií | Zdroj: ČTK

1.FC Slovácko - Slavia Praha 3:1 (2:1)

Hosté vstoupili do utkání aktivně a hned z první své střely na soupeřovu branku otevřeli skóre. Odražený míč poslal z malého vápna do sítě Petr Trapp. Kdo čekal následný koncert Slavie musel být zklamán.

Pravdou je, že sešívaní měli míč častěji na svých kopačkách, ale byli to domácí kdo byl nebezpečnější. Ve 14. minutě srovnal skóre mazáckou střelou Fujerik a za 11 minut rozradostněl domácí z blízka Nestorovki.

V úvodu druhého poločasu měla Slavia dvě možnosti k vyrovnání Slavia, ale ani Koreš a po něm ani Kysela své šance neproměnili. Postupem času se k příležitostem propracovali i hráči Slovácka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Utkání očima reportéra Tomáše Perutky

V 67. minutě ještě Urbánek nedal, ale o tři minuty později už Václav Ondřejka hostujícího brankáře překonal a stvrdil tak překvapivou výhru Slovácka nad Slávií.

Branky: 14. Fujerik, 26. Nestorovski, 73. Ondřejka - 8. Trapp. Rozhodčí: Jílek - Wilczek, Urban. ŽK: Košút, Urbánek - Kopic. Diváci: 6100.

Sestavy:

Slovácko: Filipko - Kuncl, Němčický, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Perůtka, Urbánek (90.+2 Abrahám) - Nestorovski (77. Švancara), Ondřejka (90. Cleber). Trenér: Mazura.

Slavia: Senecký - Krajčík, Hubáček, Kopic, Starý (58. Vlček) - Grajciar, Trapp, Koreš, Trubila (46. Vaněk) - Ivanovski, Kysela (82. Šenkeřík). Trenér: Jarolím.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme