8. kolo: Kanonáda Plzně, Bohemians slaví druhou výhru

Plzeň si v duelu s Ústím nad Labem parádně zastřílela. Důkazem toho je vítězství Západočechů 7:0. Hráči Bohemians 1905 porazili Příbram 1:0 a připsali na své konto druhou výhru v sezoně. Slavia dnes pouze remizovala na půdě nováčka ligy Hradce Králové a Teplice prohráli s Brnem 1:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga | Foto: Gambrinus liga

FC Viktoria Plzeň - FK Ústí nad Labem 7:0 (4:0)

Utkání lídra soutěže s ligovým nováčkem se rychle proměnilo v exhibici domácích, kterou už ve čtvrté minutě gólově načal Kolář.

Do konce poločasu se postupně trefili Bakoš, Petržela a z penalty kapitán Pavel Horváth. Po změně stran pak Limberský, znovu Kolář a poslední branku vstřelil Navrátil.

Viktoria na svém stadionu soupeři nic nedovolila a upevnila si vedení v tabulce.

Přehrát

00:00 / 00:00

8. kolo Gambrinus ligy

Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 1:0 (1:0)

Ne příliš atraktivní zápas rozhodla pětatřicátá minuta, ve které se k odraženému míči dostal Štohanzl, udělal s ním pár kroků zprava do pokutového území a prostřelil brankáře Hrušku.

I když se zeleno-bílým nepodařilo z několika příležitostí ve druhém poločase upevnit náskok, připsali si na své konto druhou výhru v sezoně a drží domácí neporazitelnost.

FK Teplice - FC Zbrojovka Brno 1:2 (1:1)

Fotbalisté Brna na rozdíl od minulého domácího duelu se Spartou tentokrát rychlou branku dokázat dali, ale že by jim gól Střeštíka nějak výrazně pomohl se dlouho říci nedalo.

Jen s námahou bránili těsné vedení a poté, co v devětatřicáté minutě zapomněli v pokutovém území na Kalivodu, inkasovali.

Jenže ve druhé půli se dokázali zlepšit a poté, co si Rosa srazil balón na břevno vlastní branky, jim Došek vystřelil tři body.

FC Hradec Králové - SK Slavia Praha 0:0

V kata pražských favoritů se v této sezoně změnil nováček z Hradce Králové. V úvodním kole doma porazil Spartu, teď o body obral i Slavii, se kterou remizoval 0:0.

Suverén poslední druholigové sezony byl dokonce k vítězství blíž. V závěru ale Pražany podržel brankář Vaniak, jenž vychytal Chlebouna.

Zkušený brankář Slavie dostal v utkání přednost před finským talentem Jaakkolou a posilou Zlámalem. A dokázal, že pokud je zdravý, do brány patří i v devětatřiceti letech.

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme