Blíží se konec Wengera v Arsenalu? Příští sezonu můžu trénovat jinde, připustil

Fotbalový kouč Arséne Wenger poprvé připustil, že by od příští sezony mohl vést jiný klub než londýnský Arsenal. Francouzský trenér je pod palbou kritiky, kterou umocnil debakl 1:5 na hřišti Bayernu v Lize mistrů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Arsenalu Arsene Wenger

Trenér Arsenalu Arsene Wenger | Zdroj: Reuters

„V pozici manažera budu i v příští sezoně. Ať už tady, nebo někde jinde. To je jisté a nezáleží na tom, co se stane,“ rázně popřel 67letý Arséne Wenger konec své trenérské kariéry.

Zároveň tak ale poprvé připustil, že nemusí sedět na lavičce Arsenalu. Po 20 letech u „Kanonýrů“ prý Francouz cítí za klub velkou zodpovědnost a nemůže po jedné těžké porážce jen tak odejít.

Podle autora Wengerovy biografie Johna Crosse z Daily Mirroru, byla situace 50 na 50, že Arsenal bude chtít francouzského trenéra udržet. Středeční porážka v Mnichově prý ale stav věcí dramaticky změnila a vedení klubu se pustilo do hledání náhrady.

The Sun informuje o velké hráčské hádce v kabině po výprasku od Bayernu, která podle deníku může vyústit v odchod útočníka Alexise Sáncheze z klubu.

Jiří Hošek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme