Bohemians se rozešli s Boleslaví smírně, hosté hazardují se 4. místem

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali ve 27. kole Synot ligy v Ďolíčku s Mladou Boleslaví 1:1. Do vedení se dostali hosté zásluhou Magery, za necelé tři minuty vyrovnal na konečných 1:1 Mikuš.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání Synot ligy mezi Bohemians 1905 a Mladou Boleslaví bylo spíše bojem než pohledným fotbalem

Utkání Synot ligy mezi Bohemians 1905 a Mladou Boleslaví bylo spíše bojem než pohledným fotbalem | Zdroj: ČTK

Nepříliš záživné utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou. Ani jedno mužstvo nepředvedlo ofenzivní podívanou a diváci od stavu 1:1 marně vyhlíželi gólové šance nebo zajímavé momenty.

Skóre zápasu otevřel mladoboleslavský kapitán Magera, který potrestal velkou chybu Gajiče a pohodlně přehodil brankáře Zlámala.

Odpověď domácích byla ale blesková a postaral se o ní po přihrávce Mosquery Mikuš. Bohemians tak neprohráli už ve čtvrtém utkání v řadě a prakticky si zajistili prvoligovou účast i v příští sezoně.

Mladá Boleslav si další ztrátou komplikuje situaci na 4. místě tabulky. Z posledních šesti zápasů vydolovali Středočeši pouhých pět bodů a před pátou Příbramí už mají pouze dvoubodový náskok.

27. kolo první fotbalové ligy:

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 1:1 (1:1)
Branky: 23. Mikuš - 20 Magera. Rozhodčí: Franěk - Wilczek, Vlasjuk. ŽK: Jindřišek - Kúdela. Diváci: 4023.
Bohemians: Zlámal - Pauschek, Gajič, Šmíd, Šírl - Bartek, Jindřišek, J. Rada (46. Žaloudek), Mosquera (82. Bratanovič) - Mikuš (76. Lietava), Moravec. Trenér: Pivarník.
Mladá Boleslav: Hruška - J. Kysela, Křapka, Koch, Bořil - Vacek, Kúdela - Zahustel, Skalák (85. M. Vukadinovič), Bartl (62. Wágner) - Magera (72. Ďuriš). Trenér: K. Jarolím.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme