Boleslav porazila Bohemians, Jablonec vyhrál nad Ústím

Fotbalisté Mladé Boleslavi se bodově dotáhli na druhou příčku. V jedenáctém kole Gambrinus ligy totiž zvítězili Středočeši nad Bohemians 1905 3:2. Dále Jablonec vyhrál nad Ústím nad Labem 2:0 a Brno nestačilo na Hradec Králové 1:2.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga | Foto: Gambrinus liga

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 3:2 (1:2)

Proměňování šancí dostalo Klokany do vedení, po centru Trubily a Nešpora se dvakrát trefil Hartig. Jenže hosté zásluhou křížného pokusu Mendyho vyrovnali a poté po chybě Sňozíka i vyrovnali. Brankář Bohemians Radek Sňozík byl i u posledního gólu. V nastaveném čase fauloval Chramostu, dostal žlutou kartu a následnou penaltu Řezníčka nechytil.

Branky: 68. a 90.+1 (druhá z pen.) Řezníček, 31. Mendy - 4. a 40. Hartig. Rozhodčí: Kocourek - Ubias, Košec. ŽK: Řezníček - M. Nešpor, Jindřišek, Lukáš, Sňozík. Diváci: 4318.

Baumit Jablonec - FK Ústí nad Labem 2:0 (1:0)

Utkání nevalné úrovně rozhodly dvě branky Pekharta, i když sám jablonecký forvard měl šancí na dva zápasy. Nejprve se prosadil hlavou po centru Jablonského, poté samostatnou akcí.

Branky: 22. a 47. Pekhart. Rozhodčí: R. Hrubeš - Moudrý, Teuber. Bez ŽK. Diváci: 2420.

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1:2 (1:1 )

Rychlý úvod brněnským hráčům přinesl vedení, jenže po půlhodině a hodině skórovali hosté. Že utkání neskončí remízou rozhodl brněnský Dostálek, který neproměnil penaltu.

Branky: 10. Rýdel - 30. a 59. Dvořák. Rozhodčí: L. Kovařík - Filípek, Čecháček. ŽK: Střeštík, Trousil, Husár - Hájovský, Wozniak, Hochmeister. Diváci: 2020.

Tomáš Kohout, Jaroslav Plašil, Martin Charvát, Pavel Špaček Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme