Boleslavští fotbalisté získali na 4. místě náskok, porazili Baník

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v rámci 21. kola Ostravský Baník 1:0, o jejich výhře rozhodl už v prvním poločase Jasmin Ščuk. Středočeši mají v tabulce 36 bodů a v tabulce Synot ligy odskočili pátým Teplicím.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O vítězství Mladé Boleslavi rozhodl Jasmin Ščuk

O vítězství Mladé Boleslavi rozhodl Jasmin Ščuk | Zdroj: ČTK

Velkou šanci měl hned v úvodu zápasu mladoboleslavský Kamil Vacek, brankář Baníku Pavlenka jeho střelu vyrazil, a tak si středočeští diváci museli na gól počkat do 31. minuty. Vacek už ve střelecké pozici nesobecky našel Jasmina Ščuka, který uklidil míč do odkryté branky.

Po změně stran mohl vedení Boleslavi navýšit Wágner, proti jeho dvěma šancím ale zasáhl i s pomocí obránců Pavlenka. Středočeši ale o těsné vítězství 1:0 nepřišli, Baník si totiž žádnou větší šanci nevypracoval.

Mladá Boleslav má v tabulce už 36 bodů a na čtvrtém místě má sedmibodový náskok na páté Teplice, které sice zápas 21. kola neodehrály, mají ale předehrané 23. kolo, ve kterém ztratili za remízu na Slovácku. Baník je devátý, během víkendu ale může spadnout až na 11. místo.

21. kolo první fotbalové ligy:
FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 1:0 (1:0)
Branka: 31. Ščuk. Rozhodčí: Příhoda - Pelikán, Hrabovský. ŽK: Bořil, Končal - Baroš, Kaša, Lučič, Foltýn. Diváci: 3169.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme