Brankář Zlámal gólový kousek nezopakoval a Bohemians odjeli z Teplic s prázdnou

V popisu práce mají gólům zabraňovat, ale tihle dva umí i zaútočit. Teplický Tomáš Grigar měl velmi blízko k tomu, aby se stal prvním brankářem, který v Synot lize skóroval ze hry, Zdeňku Zlámalovi z Bohemians se to o den později opravdu podařilo.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Teplic se radují z prvního gólu v utkání s Bohemians 1905

Fotbalisté Teplic se radují z prvního gólu v utkání s Bohemians 1905 | Zdroj: ČTK

Teď nastoupili proti sobě a v závěru utkání se potkali v jednom pokutovém území.

Utkání Teplic s Bohemians mělo přece jen jiné hrdiny. Ale protože po brankách domácích Vachouška a Ljevakoviče snížil útočník pražského týmu Schick, přišla opět chvíle pro jednoho z gólmanů s ofenzivními vlohami.

Přehrát

00:00 / 00:00

Brankář Bohemians Zdeněk Zlámal se opět snažil i v ofenzivě, ale gól se mu tentokrát vstřelit nepodařilo. I proto odjeli Bohemians z Teplic bez bodového zisku

„Někdo mi stáhnul, myslím si, že to byl faul. Je to škoda, měl jsem to na hlavě, ale byl jsem dost daleko od branky. I kdybych zakončoval, tak by to Grigar chytil,“ říkal brankář Bohemians Zlámal.

„To už by musela být obrovská náhoda, kdyby dal druhý gól. Ještě to byl nákop z půlky, takže kdyby to trefil hlavou, tak by mi doufám ze šestnáctky nedal gól. Vůbec jsem neuvažoval nad tím, že by mohl skórovat,“ usmíval se teplický gólman Grigar.

O ofenzivním snažení se s brankářem pražských Bohemians gólman Teplic ale nebavil.

„Nebyl ani čas. Jenom jsme se po zápase pozdravili a popřáli štěstí do dalších utkání.“ V tom aktuálním brankář brankáře nepřekonal, a i proto Teplice porazily Bohemians 2:1.

Jan Suchan, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme