Čeští fotbalisté se v tréninku zaměřili na ofenzivu

Čeští fotbalisté trénovali před zápasy evropské kvalifikace se Skotskem a v Lichtenštejnsku poprvé v kompletním složení. A poprvé také za zavřenými dveřmi.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští fotbalisté se připravují na duely se Skotskem a v Lichtenštejnsku

Čeští fotbalisté se připravují na duely se Skotskem a v Lichtenštejnsku | Zdroj: ČTK

V době internetu, DVD, mp3, 3D a všech dalších vymožeností už dávno není co ukrývat. Týmy toho o sobě vědí tolik, že mohou být fotbalisté informacemi o soupeři za chvíli snadno přesyceni. A časy, kdy mazaní trenéři v tajnosti učili své svěřence fígle, kterými pak protivníka zaskočili, už jsou dávno pryč.

Dnešní zavřené dveře spíše dávají realizačnímu týmu i hráčům pocit klidu. Ve světě profesionálního sportu tolik vzácného. Ale na druhou stranu není to tak, že by na strahovské hůrce reprezentanti jen tak lelkovali.

"Soustředíme se na ofenzivu, protože v minulém zápase se nám nepodařilo vstřelit gól. Budeme se věnovat i standardním situacím, které nám proti Litvě nevycházely," popsal trenér Michal Bílek hlavní náplň tréninku.

Trenér Michal Bílek ví o čem mluví, za jeho působení u národního týmu dali fotbalisté v sedmi zápasech ze standardních situací jediný ze všech devíti gólů. A vstřelil ho navíc Tomáš Sivok, kterého na delší čas vyřadilo ze sestavy zranění.

Alena Benešová, Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme