Chelsea poslala Kalase zpět do Middlesbrough. V druholigovém klubu bude rok hostovat

Fotbalista Tomáš Kalas jde z Chelsea znovu na hostování do Middlesbrough. Ve druholigovém anglickém klubu, kde působil už na jaře, stráví český defenzivní hráč následující ročník. Kluby o tom informovaly na svých oficiálních webových stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stoper reprezentační jednadvacítky Tomáš Kalas

Stoper reprezentační jednadvacítky Tomáš Kalas | Foto: Pavel Jiřík ml.

Dvaadvacetiletý bek, který nastupuje na pozici stopera či na pravé straně obrany, odehrál v barvách Middlesbrough 17 utkání, z toho 16 v základní jedenáctce. S výběrem trenéra Aitora Karanky už odletěl na soustředění do Španělska.

„Ke konci minulé sezony jsem se rozhodl, že pokud mě Chelsea bude chtít poslat na hostování, tohle bude moje první volba. Bylo to tedy jednoduché, když jsem se dozvěděl, že můžu zůstat,“ řekl Kalas v rozhovoru pro klubový web.

Do Chelsea přestoupil mládežnický reprezentant v létě 2010. V týmu úřadujícího anglického mistra ale moc šancí nedostal. Připsal si jen čtyři ostré duely. Následující sezony si vyzkoušel hostování v nizozemském Arnhemu a v Kolíně nad Rýnem. Do Bundesligy ovšem nezasáhl.

Kalas je dlouholetou oporou mládežnických výběrů. Naposledy reprezentoval na červnovém Euru v Praze.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme