Další nepříjemnosti pro Baník Ostrava - má pozastavené přestupy do klubu

Na fotbalový Baník Ostrava se řítí další pohroma. Arbitrážní komise FAČR potrestala poslední tým Synot ligy pozastavením přestupů směrem do klubu. To znamená, že v nejbližší době žádné posily do mužstva nepřijdou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FC Baník Ostrava

FC Baník Ostrava | Foto: Tomáš Adamec

A to je vzhledem k výkonům mužstva v Synot lize dost velká komplikace. Baník v dosavadních pěti odehraných zápasech získal pouze 1 bod, když remizoval s Mladou Boleslaví.

Náladu si ostravští fotbalisté nespravili ani v pohárovém utkání v Rýmařově, kde prohráli s divizním týmem 3:4 a po utkání je napadli vlastní fanoušci.

Teď nastal další problém, podle vyjádření arbitrážní komise FAČR nemůže FC Baník Ostrava aktivně vystupovat na přestupovém trhu směrem dovnitř klubu z důvodu nařízeného výkonu rozhodnutí kvůli nesplněným závazkům vůči FK Viktoria Žižkov.

Arbitrážní komise FAČR nařídila výkon rozhodnutí pozastavit přestupy ostravskému klubu, což dnes potvrdil také předseda arbitrážní komise FAČR Petr Konečný.

„K dnešnímu dni je stav takový, že ostravský klub žádný přestup směrem do klubu v minulém týdnu nezaregistroval. Nedošlo k žádné skutečnosti, která by byla důvodem pro zastavení výkonu rozhodnutí,“ uvedl Konečný.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme