Dostal červenou kartu, zabil rozhodčího. V Mexiku pátrají po amatérském fotbalistovi

Policisté v Mexiku hledají amatérského fotbalistu obviněné ze zabití rozhodčího. Rubén Rivera Vázquez neunesl červenou kartu a udeřil sudího Víctora Treja tak silně, že muž s píšťalkou přišel o život.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Červená karta (ilustrační foto)

Červená karta (ilustrační foto) | Zdroj: Reuters

Víctor Trejo v utkání mezi týmy Canarios-Rojo Gómez a Lindavista udělil Rubénovi Vázquezovi druhou žlutou kartu, červenou už ale vytáhnout nestihl. Fotbalista ho udeřil pěstí do obličeje tak silně, že rozhodčí na místě zemřel.

Fanoušci zápasu amatérské mexické soutěže si mysleli, že je sudí v bezvědomí. Treja se ale ani přes okamžitou lékařskou pomoc nepodařilo zachránit. Vázquez v nastalém zmatku nasedl do své dodávky a odjel.

K tragédii došlo v neděli dopoledne místního času ve městě Tulancingo v mexickém státě Hidalgo. Hřiště, na kterém se zápas hrál, se jmenuje „Amigo del Balon“ – Přátelé míče.

Rubén Rivera Vázquez je podle informací Daily Mailu stále na útěku.

Podobný incident se stal o víkendu také v Brazílii, naštěstí s ne tak vážnými následky. Stoper místního týmu Guarani Antonie Ferreira také neunesl červenou kartu a na zemi kopal do muže s píšťalkou. Uklidnilo ho až 7 spoluhráčů a policie.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme