Dukla porazila Teplice 4:0. Dvakrát se trefil Lotyš Gorkšs

Fotbalisté Dukly si i čtvrtou výhru v sezoně připsali v domácím prostředí. Na nepříliš zaplněném stadionu Na Julisce porazili Teplice 4:0 a s devatenácti body se dostali na deváté místo tabulky právě před svého dnešního soupeře. Severočeši za poslední 4 kola získali jediný bod.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kaspars Gorksš se raduje ze svého prvního gólu v Synot lize

Kaspars Gorksš se raduje ze svého prvního gólu v Synot lize | Zdroj: ČTK

„Teplice chtějí hrát fotbal a dojely na to. Ale ta cesta je správnější, aby se fotbal líbil. Měli jsme 12 střel na branku, Teplice taky pět nebo šest. Pro diváka je to zajímavější utkání, než když se kvůli hře soupeře dostanete ke třem zakončením za celý zápas,“ pochválil kouč vítězů Luboš Kozel úroveň zápasu.

Týmu z Julisky vyšel závěr prvního poločasu. Po 40. minutách si Aldin Čajić narazil na hranici pokutového území míč s Miloševićem a technickou střelou otevřel skóre. O pět minut později si na centr po rohovém kopu naběhl stoper Kaspars Gorkšs a zvýšil na 2:0.

Mezi jedenácti stovkami diváků, kteří zápasu přihlíželi, byl i bývalý záložník Jan Berger slavící 60. narozeniny. Jeho syn v dresu Dukly mu mohl udělat radost v 53. minutě. Jeho střela ale brankou neskončila a Přikrylova dorážka nemohla být uznána kvůli ofsajdu.

 

#hrdynasvujklub #DUKTEP #dukla #fotbal #SYNOTliga #Gorkss #Latvia

Posted by FK Dukla Praha on 27. listopad 2015

Tomáš Přikryl se ale nakonec dočkal. Čtvrt hodiny před koncem si položil kličkou i brankáře Teplic Slavíka a vsítil třetí branku. Na konečných 4:0 završil skóre svým druhým gólem v zápase lotyšský stoper Kaspars Gorkšs.

Dukla porazila Teplice v domácím prostředí počtvrté za sebou při celkovém skóre 16:2. Díky výhře se s devatenácti body dostala na 9. místo tabulky Synot ligy právě před Severočechy.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme