Favorit je jasný, ale o 2. místo zabojujeme, řekl po losu kvalifikace MS 2018 Pavel Vrba

Los kvalifikace mistrovství světa 2018, které se bude hrát v Rusku, přisoudil českým fotbalistům do skupiny Německo. Kromě úřadujících mistrů světa se podle reprezentačního trenéra Pavla Vrby poperou o druhou postupovou příčku tři mužstva.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová reprezentace, Pavel Vrba

Fotbalová reprezentace, Pavel Vrba | Foto: Filip Jandourek

„Favorit na postup je jasný a to jsou Němci. O druhé barážové místo budou bojovat se Severním Irskem a Norskem,“ řekl hned po losování pro Radiožurnál reprezentační trenér Pavel Vrba.

„Skupina je to samozřejmě těžká, ale o 2. místo určitě svedeme souboj a třeba i v některých zápasech překvapíme,“ věří kouč české reprezentace.

Přehrát

00:00 / 00:00

Favorit je jasný, ale o 2. místo zabojujeme, řekl po losu kvalifikace MS 2018 Pavel Vrba

Ještě než bylo do naší skupiny vylosované Německo, vypadala přitom skupina velice dobře.

„V prvním koši už si těžko vyberete. Jestli to bude Německo, Španělsko nebo Nizozemsko to není podstatné. To je realita. Skupina jinak není špatná, možná lepší než teď při kvalifikaci mistrovství Evropy,“ konstatoval Pavel Vrba.

Na druhou stranu kvalifikaci o mistrovství Evropy rozehráli jeho svěřenci na výbornou, ale pak klopýtli se slabým Lotyšskem a prohráli na Islandu.

České fotbalisty čeká v kvalifikaci MS 2018 obhájce titulu z Německa

Číst článek

„Zápasy se můžou i s horšími soupeři vyvíjet špatně a na druhou stranu proti silnému soupeři se nám může dařit lépe. Takže uvidíme, jak to bude vypadat na hřišti. Doufám, že se minimálně do druhého místa dostaneme,“ uzavřel trenér české fotbalové reprezentace.

Miroslav Augustin, Michal Jurman, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme