Fotbalista Nivaldo opouští Teplice. Odchází do Dinama Minsk

Fotbalista Nivaldo míří z Teplic do Běloruska. Reprezentant Kapverdských ostrovů, za které tento týden nastoupil při historické výhře nad Portugalskem, bude hrát za Dinamo Minsk. 26letý hráč odmítl na severu Čech prodloužit smlouvu, a tak se ho Teplice rozhodly prodat.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapverdský fotbalista Nivaldo zřejmě v zimě opustí fotbalové Teplice

Kapverdský fotbalista Nivaldo zřejmě v zimě opustí fotbalové Teplice | Foto: Martin Kovařík

Nivaldův kontrakt se severočeským klubem měl platnost do léta. Než aby z Teplic odešel jako volný hráč, domluvilo se vedení pátého celku Synot ligy na přestupu s Dinamem Minsk.

„Odchod Nivalda nás mrzí, zároveň nás ale mrzí, že Nivaldo vůbec nejevil zájem jednat s klubem o prodloužení smlouvy. Jednání probíhala od konce loňského léta a nabídli jsme mu na náš klub skutečně nadstandardní podmínky,“ řekl pro klubový web sportovní ředitel Jan Skýpala.

Do Teplic Nivaldo zamířil v létě 2013 z portugalské Coimbry a brzy se zařadil mezi opory základní jedenáctky. V 48 zápasech vstřelil 8 gólů. Během podzimu ale naznačil, že v létě chystá klub opustit. I proto pod trenérem Radou vypadl ze sestavy.

„Nivaldo dostal od našeho klubu poslední nabídku, která mohla zdvojnásobit jeho současný příjem, přesto jsme byli odmítnuti. Do dalšího finančního přetahování jsme již vstupovat nechtěli i s respektem k dalším hráčům v našem klubu,“ uvedl Skýpala.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme