Fotbalisté Boleslavi nevyužili možnost být třetí v lize

Dohrávka 14. kola Gambrinus ligy mezi Jabloncem a Mladou Boleslaví přinesla remízu 1:1. Středočeši tak nezužitkovali zaváhání Olomouce a neposkočili na třetí místo tabulky. Po zisku bodu jsou čtvrtí, Jablonci patří šestá příčka.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jablonecký Tomáš Pekhart se raduje z vyrovnávacího gólu

Jablonecký Tomáš Pekhart se raduje z vyrovnávacího gólu | Zdroj: ČTK

Nadále pokračují dvě série. Mladá Boleslav neprohrála ani podeváté za sebou, jablonecký útočník Tomáš Pekhart se zase trefil v sedmém soutěžním utkání v řadě - mezi čtyři plodné ligové zápasy vměstnal také dva za reprezentační jedenadvacítku a jeden v Ondrášovka Cupu.

Přestože proti Mladé Boleslavi skóroval nadaný forvard už v deváté minutě, vedení tím svému týmu nezajistil. O krok vpřed totiž byli od čtvrté minuty hosté, po brejkové situaci se prosadil Jakub Řezníček. O pět minut později tak Pekhart vyrovnal, i když s přispěním chybujícího gólmana Šedy.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tomáš Pekhart o svém kuriózním gólu

Pekhart a jeho kolega Tomáš Jablonský měli šanci do konce prvního poločasu zvrátit duel ve prospěch severočeského výběru. Po změně stran naopak podruhé rozvlnil síť boleslavský Řezníček, rozhodčí ale jeho gól neuznali pro ofsajd. Utkání tak skončilo 1:1.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme