Fotbalisté Hradce jsou poslední. Musíme se zamyslet, burcuje kapitán Chleboun

Posledním týmem fotbalové Synot ligy je po třetině sezóny Hradec Králové. Hráči východočeského týmu prohráli v 10. kole v Příbrami 0:1 a v tabulce je přeskočila Jihlavy. Východočechy velmi trápí střelecká produktivita, v sedmi z deseti zápasů totiž nedali gól.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapitán hradeckých fotbalistů Jakub Chleboun

Kapitán hradeckých fotbalistů Jakub Chleboun | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

„Teď už se můžeme jen odrazit k lepším výsledkům. Před námi je ještě spousta kol a musíme si sednout v kabině a probrat si to, produktivita je slabá a musíme se zamyslet, co s tím,“ snaží se zůstat optimistický Jakub Chleboun.

Kapitán Hradce Králové připomněl i největší problém - mužstvo nedokáže skórovat. Z deseti zápasů vyšlo totiž sedmkrát naprázdno.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Jakubem Chlebounem, kapitánem posledního Hradce Králové, mluvil reportér ČRo Mirko Vasić

„Pro některé kluky je to nová soutěž a tolik startů v ní nemají. Na hřišti je to znát, když jsme zbrklí v koncovce. Ale liga tohle neomlouvá a z toho mále musíme vytěžit maximum,“ je jasné nejen Jakubu Chlebounovi.

Hradec Králové tentokrát v Příbrami hlavně bránil, k ohrožení domácí branky se dostal jen sporadicky, a to hlavně po standardních situacích, zejména rozích, se kterými ale měl sám problémy. V 74. minutě také z jednoho rohového kopu inkasoval.

„Vsadili jsme na bojovnost a chtěli jsme tam nechat všechno, což bylo na hřišti vidět. Ale bohužel jsme neuhlídali standardky, z toho dal soupeř jednu branku a rozhodl. To je fotbal, soupeř si odnáší 3 body,“ uvědomuje si devětadvacetiletý obránce.

„V reprepauze si budeme muset sednout a soustředit se na velmi důležitý domácí zápas s Budějovicemi,“ myslí kapitán fotbalistů Hradce Králové Jakub Chleboun na utkání s druhým ligovým nováčkem, který má jen o dva body víc.

Mirko Vasić, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme