Fotbalisté Jihlavy ani na jedenáctý pokus nevyhráli, remizoval i Zlín s Bohemians

I po jedenáctém kole bude mít Jihlava stále nulu v kolonce výher. Svěřenci trenéra Bílka sice doma vedli nad Duklou, jenže čisté konto neudrželi a o tříbodový zisk je obral Olayinka. Výsledkem 1:1 skončil také zápas Zlína s Bohemians.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jihlava - Dukla 1:1

Jihlava - Dukla 1:1 | Zdroj: ČTK

Dukla sice byla na Vysočině lepší, jenže v prvním poločase nedokázala využít své šance. Považanec trefil tyč, Juroška zase břevno. A když se neprosadil ve své první šanci ani Olayinka, přišel čas domácích.

Rabušic se ještě zastřeloval neúspěšně, jenže ve 38. minutě prodloužil Štěpánek rohový kop na Zoubeleho, který poslal Jihlavu do poločasového vedení.

Hráči Vysočiny věděli, jak by pro ně výhra byla důležitá a po přestávce se stáhli do obrany. Hosté byli trpěliví a dočkali se 20 minut před koncem. Tetourovu střelu ještě gólman Hanuš reflexivně vyrazil, jenže k dorážce se dostal Peter Olayinka a vyrovnal na konečných 1:1.

Dukla je v neúplné tabulce sedmá, Jihlava jako jediný tým bez výhry patnáctá, horší je pouze Příbram.

Podobný vývoj měl také druhý páteční zápas 11. kola. Bohemians byli i se slátanou obranou ve Zlíně v prvním poločase lepší, jenže těsně před přestávkou inkasovali. Kopečný se opřel o míče po autovém vhazování a míč po dvou změnách směru doplaval až do sítě.

Po přestávce Fastav hrozil z brejků. Pazdera ale mířil nad a Diop trefil 15 minut před koncem po rohovém kopu břevno.

O chvíli později se rohový kop zahrával i na druhé straně, míč propadl k Milanu Havlovi, který měl dva metry před brankou dost času vyrovnat. Klokani se pak stáhli a pohlídali si cennou remízu 1:1, díky které se posunuli na šesté místo. Zlín je třetí před Slavií.

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 1:1 (1:0)
Branka: 38. Zoubele - 71. Olayinka. Rozhodčí: Berka - Kotalík, Černý. ŽK: Tetour (Dukla). Diváků: 2903.

Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
Branky: 43. Kopečný - 76. Havel. Rozhodčí: Nenadál - Kubr, Melichar. ŽK: M. Dostál, Jindřišek, Hašek, Budinský (všichni Bohemians). Diváci: 3248.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme