Fotbalisté Příbrami remizovali v Synot lize s Teplicemi 1:1

Ve 14. kole Synot ligy remizovala Příbram s Teplicemi 1:1. Do vedení dostal domácí tým v nastavení prvního poločasu Řezníček, vyrovnání zařídil po změně stran teplický Jablonský.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Příbram remizovala s Teplicemi. V souboji Takács z Teplic (ve žlutém) a Martin Zeman z Příbrami.

Příbram remizovala s Teplicemi. V souboji Takács z Teplic (ve žlutém) a Martin Zeman z Příbrami. | Zdroj: ČTK

Ani jeden tým nešel do utkání v nejlepším rozpoložení. Domácí v posledním kole prohráli na hřišti Slavie a Teplice dokonce z posledních čtyř zápasů vyhrály pouze jeden, když doma porazily Bohemians 1905.

A podle toho se v prvním poločase hra odvíjela. Na zajímavé okamžiky si museli diváci počkat do 40. minuty. To se do první gólové šance dostal příbramský Pilík, ale Grigar ho vychytal.

Druhá šance Příbrami už skončila gólem. V nastavení prvního poločasu se míč po centru Filla dostal přes Vondráčka k Řezníčkovi, který přetlačil teplického brankáře.

Po přestávce mohl vyrovnat Mahmutovič. Při jeho střele z hranice pokutového území se vytáhl domácí gólman Boháč. Dvacet minut před závěrečným hvizdem se Teplice přece jen dočkaly.

Z levé strany centroval Nivaldo, míč propadl až k volnému Jablonskému, ten měl čas si míč zpracovat a zblízka prostřelil Boháče. V závěru měla blízko ke gólu opět Příbram.

Nejdříve vytěsnil střelecký pokus Zemana Grigar, při druhé možnosti se míč od hlavy Zápotočného odrazil jen těsně vedle Grigarovy branky.

V poslední minutě měly Teplice štěstí. Pilík se protáhl kolem Vůcha, jeho střelu tečoval Ljevakovič a Grigar s velkými problémy vyrazil míč na rohový kop.

14. kolo první fotbalové ligy:

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1 (1:0)
Branky: 45. Řezníček - 69. Jablonský. Rozhodčí: Orel - Wilczek, Dobrovolný. ŽK: Krameš - Vondrášek, Jablonský.
Příbram: Boháč - Sus, Deli, Zápotočný, Neves - Hnaníček, Krameš - Pilík, Fillo (81. T. Krbeček), Zeman - Řezníček. Trenér: Tobiáš.
Teplice: Grigar - Vondrášek, Matula, Jablonský, Krob - Takács, Ljevakovič - Vůch, Litsingi, Nivaldo - Mahmutovič (81. Kapolongo). Trenér: Ščasný.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme