Fotbalisté Slavie stále čekají na vítězství, naopak Brno je doma stoprocentní

Ani ve třetím utkání nového ročníku Synot ligy se pražská Slavia nedočkala vítězství. O vítězství Brna rozhodla jediná branka Michala Škody a Zbrojovka si připsala druhé vítězství a posunula se na 2. místo tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Zbrojovky Brno vyhrálo nad Slavií 1:0, v červeném střelec jediného gólu Michal Škoda

Fotbalisté Zbrojovky Brno vyhrálo nad Slavií 1:0, v červeném střelec jediného gólu Michal Škoda | Zdroj: ČTK

Utkání začalo zajímavě. Hned v úvodní čtvrthodině hlavičkoval brněnský Pašek a Berkovec vytáhl nádherný zákrok a zabránil jasnému gólu.

Na druhé straně musel po střele Milana Škoda předvést své umění brněnský gólman Melichárek. Na konci první půlhodiny už se mohli brněnští fanoušci radovat z gólu.

A prosadil se Škoda. Tentokrát ale ne kanonýr červenobílých, ale jeho bratr Michal. Po přihrávce Zavadila prostřelil Berkovce a Brno vedlo 1:0!

Bohužel gólová akce byla posledním hezkým okamžikem prvního poločasu. V dalších minutách se začala hra kouskovat, rozhodčí Proske udělil na každou stranu jednu žlutou kartu a pak úvodní dějství ukončil.

Ve druhém poločase bohužel pokračoval fotbal plný nepřesností a pěkných akcí bylo k vidění poskromnu. Za zmínku stojí hlavička Paška, který po centru Michala Škody z levé strany jen těsně minul branku Slavie.

V závěru nepřišel ani očekávaný tlak Slavie. Svěřenci Dušana Uhrina se nedokázali prosadit přes dobře organizovanou obranu domácích, kteří tak ukopali nejtěsnější vítězství.

3. kolo první fotbalové ligy:

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 1:0 (1:0)
Branka: 28. Michal Škoda. Rozhodčí: Proske - Hájek, Kubr. ŽK: Řezníček, Keresteš, Melichárek - Dostál, T. Jablonský, Bazala. Diváci: 5090.
Brno: Melichárek - P. Buchta, Košťál, Frelih, Keresteš - Malík (67. Chrien), Lacko - Pašek (84. Vávra), Zavadil, Michal Škoda - Řezníček (89. Lutonský). Trenér: Kotal.
Slavia: Berkovec - Dostál (69.Voltr), Bílek, Deli, T. Jablonský - R. Hrubý (85. Bazala), Souček - Mikula, Piták, Zmrhal (46. Černý) - Milan Škoda. Trenér: Uhrin ml.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme