Fotbalisté Viktorie Plzeň si jasně poradili s Příbramí. Středočeši stále čekají na první body

Fotbalisté Plzně potvrdili v utkání třetího kola ePojisteni.cz ligy roli favoritů na hrišti Příbrami, kterou porazili 3:0. Západočeši o své výhře rozhodli již v prvním poločase, který díky gólům Bakoše a Ďuriše ovládli 2:0. Pojistku pak krátce po přestávce přidal Kovařík. Plzeň tak má po třech zápasech sedm bodů a minimálně do zítřka vede ligovou tabulku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Plzně si dnes poradili s Příbramí

Fotbalisté Plzně si dnes poradili s Příbramí | Zdroj: ČTK

Diváci si v prvním poločase užili zajímavou podívanou. Více ze hry měla měla podle očekávání Plzeň, která svou územní převahu přetavila i ve dvě vstřelené branky.

Prvního gólu se Viktoria dočkala ve 25. minutě, kdy Marek Bakoš proměnil penaltu po faulu na Romana Hubníka.

Další gól pak ve 37. minutě přidal Michal Ďuriš poté, co po rohu Západočechů hlavou překonal domácího gólmana Hrušku.

Viktoriáni měli utkání pevně pod kontrolou i po přestávce, a když ve 49. minutě další branku přidal po pěkné akci Jan Kovařík, bylo o vítězi dnešního duelu rozhodnuto.

Hosté sice po vyloučení Kopice v 73. minutě dohrávali v deseti, ale ani to Příbram nedokázala využít ke korekci výsledku.

Příbramští tak i po třech zápasech čekají na první body, zatímco Plzeň má už na svém kontě sedm bodů a v tabulce jí patří první pozice. Její pronásledovatelé však mají zápas k dobru.

3. kolo první fotbalové ligy:
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 0:3 (0:2)
Branky: 24. Bakoš z pen., 37. Ďuriš, 48. Kovařík. Rozhodčí: Hrubeš - Pospíšil, Hrabovský. ŽK: Chaluš, Hruška, Rezek, Divíšek - Hromada, Kopic, Kovařík. ČK: 73. Kopic.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme