Fotbalová Karviná porazila Mladou Boleslav a raduje se z první výhry po 17 letech

Fotbalová ePojisteni.cz liga dnes pokračovala pěti zápasy třetího kola. V sobotních zápasech se diváci dočkali dvou překvapivých výsledků, když Slovácko remizovalo v Jablonci, zatímco Karviná zaskočila Mladou Boleslav a oslavila první ligové vítězství po 17 letech.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Karviné dnes překvapili Mladou Boleslav

Fotbalisté Karviné dnes překvapili Mladou Boleslav | Zdroj: ČTK

Překvapivou dělbou bodů skončil zápas mezi Jabloncem a Slováckem. Domácí Jablonec sice brzy poslal do vedení hlavou Wágner, ale na jeho gól dokázal reagovat tečovanou střelou Rada.

Góly následně padaly i po přestávce - v 77. minutě nejprve po pohledné akci obrat hostů po pěkné akci dokonal Havlík, o šest minut později vyrovnal Mihalík. Výsledkem 2:2 nakonec gólově bohatý duel skončil, což znamená, že Jablonec poprvé v letošní sezoně ztratil body.

První výhru naopak slavili hráči Karviné. Nováčci soutěže si dnes velmi překvapivě poradili s Mladou Boleslaví, kterou porazili 2:1. Středočeši sice měli více ze hry a díky gólu Rady vedli, ve druhé půli ale Karviná v rozmezí 58.-59. minuty dvakrát udeřila a skóre zápasu otočila.

Messi si rozmyslel odchod z reprezentace, dál bude hrát za Argentinu

Číst článek

Ve zbývajících minutách již Slezané vedení udrželi, takže slaví první tři body po návratu po ligy. Kouč Mladé Boleslavi Kalvoda tak prožil neúspěšnou premiéru na lavičce středočeského klubu.

Výhru 2:1 získali i hráči Zlína, kteří na domácím hřišti porazili Liberec. Jako první se z gólu radovali Zlínští, které do vedení 1:0 poslal ve 28. minutě Jugas. Před pauzou sice dokázal Liberec zásluhou pěkné střely Bartla vyrovnat, ale to již bylo ze strany hostů vše. Po přestávce totiž Zlínu vystřelil výhru 2:1 vystřelil Hájek.

Bezbrankovou remízou skončilo střetnutí mezi Brnem a Teplicemi. Oba týmy si sice dokázaly vytvořit několik šancí, ale žádná z nich gólem neskončila. Brno i Teplice po třech odehraných zápsech drží ligovou neporazitelnost.

Dnešní fotbalový program zakončil zápas mezi Bohemians 1905 a Spartou. Favorité z Letné se prvního gólu dočkali brzy, když se v 18. minutě mezi střelce zapsal Juliš. Do konce první půle padl ještě jeden gól poté, co Dočkal přeloboval domácího gólmana Fryštáka.

Ve druhé polovině zápasu již hráči Bohemky zápas zdramatizovat nedokázali, takže Sparta zvítězila 2:0 a získala druhou výhru v sezoně.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme