Fotbalová Plzeň postoupila přes Hradec do čtvrtfinále poháru

Předposledním čtvrtfinalistou domácího poháru jsou fotbalisté Plzně. Vedoucí tým ligové soutěže remizoval v odvetě 4. kola s Hradcem Králové 0:0. V úvodním utkání ale Viktoria zvítězila na východě Čech 2:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milan Petržela v Jokohamě

Milan Petržela v Jokohamě | Foto: Jan Kaliba | Zdroj: Český rozhlas

Plzeňští mohli využít i své reprezentanty, ale v základní sestavě se z nich objevili pouze Václav Procházka a Milan Petržela. Zvláště Petržela byl hodně vidět, ale po jeho střelách spíše vynikal gólman Hradce Kuciak.

Ve druhém poločase totiž až nepochopitelně dvakrát zlikvidoval pokusy pravého plzeňského křídla, které před ním bylo úplně osamocené.

Hradec potřeboval k možnosti postoupit dát minimálně dva góly, ale vážnější šanci si nevypracoval. Plzeň tak i přes bezgólovou remízu postoupila do čtvrtfinále.

V dalším kole se Plzeň střetne s papírově nejslabším týmem, které jsou momentálně ještě v soutěži, a sice s Třincem. Slezský celek postoupil po výsledcích 2:0 a 0:0 s Opavou.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme