Fotbalová Premier League odstartovala. Arsenal začal čtyřgólovou prohrou

Petr Čech dostal v prvním kole anglické ligy čtyři góly, jeho Arsenal prohrál a český brankář navíc podle svědků odjížděl z garáží domácího stadionu s nabouraným autem. Je dost možné, že si to bývalý český reprezentant nemyslí, ale nová sezona pohádkově bohaté Premier League začala impozantně.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gólman Petr Čech nezažil dobrý vstup do sezony. Dostal čtyři góly a nezabránil prohře

Gólman Petr Čech nezažil dobrý vstup do sezony. Dostal čtyři góly a nezabránil prohře | Zdroj: Reuters

Lépe prý přímý volný kop nikdy v životě nezahrál, smál se po zápase s Arsenalem do kamery televize Sky Sports Brazilec Coutinho. Hádejte, který brankář to odnesl. Ano, Petr Čech opravdu neměl svůj nejšťastnější den.

A i když na rozdíl od loňské ligové premiéry tentokrát v prvním kole nechyboval, jeho tým prohrál s Liverpoolem 3:4 a hned tu máme kandidáta na jeden z nejkrásnějších zápasů sezony. Ovšem - jak nesměle naznačilo vítězství Manchesteru United v Bournemouthu, takových kandidátů bude zřejmě víc.

Přehrát

00:00 / 00:00

O minulém víkendu začala fotbalová Premier League. Arsenalu s Petrem Čechem v bráně vstup do nového ročníku nevyšel

Všude, kam přišel, tam vyhrál a zase pokračoval dál, tvrdí teď už bývalý švédský reprezentant Zlatan Ibrahimović, který se teď na stará fotbalová kolena rozhodl křísit slávu Manchesteru United a začal zostra - jedním gólem při úvodním vítězství 3:1.

José Mourinho už s Ibrahimovićem pracoval a teď ho může znovu chválit, což pro Sky Sports udělal hned při první příležitosti. Chytrý a důležitý gól hráče s přírodním fotbalovým instinktem. Hráče, který má Mourinhovi pomoci vybudovat nepřemožitelné rudé království a portugalský kouč prý cítí, že sestavil tým, ve kterém dřímá velká síla.

Z vítězství 2:1 nad Sunderlandem na úvod svého angažmá u City, tedy druhého manchesterského týmu, se raduje také Pep Guardiola. Naopak senzační mistr z minulé sezony Leicester se vrací z pohádky zase do reality.

Na úvod prohrál 1:2 s Hullem, a tak věřme odborníkovi na nadpřirozené jevy Claudiu Ranierimu. Italský kouč tvrdí, že to spíš ET přistane náměstí Piccadily v Lonýdně, než aby jeho tým obhájil vítězství v Premier League.

Jan Kaliba, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme