Fotbalová Slavia vysoko přehrála Zlín a přezimuje na druhém místě. Škoda vstřelil dva góly

Fotbalisté Slavie porazili v rámci 16. kola ePojisteni.cz ligy Zlín 4:0, což znamená, že na druhém místě tabulky setrvají minimálně do startu jarní části sezony. Pražané o svém jasném vítězství rozhodli již v první půli, ve které vstřelili tři góly. Výhru Slavie dvěma góly podpořil reprezentační útočník Milan Škoda.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Slavie porazili Zlín

Fotbalisté Slavie porazili Zlín | Foto: Dalibor Glück | Zdroj: ČTK

V utkání mezi domácím Zlínem a Slavií se rozhodovalo o tom, kdo přezimuje v tabulce na druhém místě. V prvním poločase však na moravském celku nebylo znát, že se v tabulce pohybuje tak vysoko, protože sešívaní jasně dominovali.

Jako první se mezi střelce zapsal útočník Milan Škoda poté, co v deváté minutě proměnil penaltu, která byla nařízena po faulu na Murise Mešanoviče.

Další chvíle Škody přišla o necelou půl hodinu později, když slavistický útočník povedeným lobem překonal domácího gólmana Stanislava Dostála a zvýšil na 2:0.

Před pauzou stačili Pražané přidat ještě jeden gól - Antonín Barák našel volného Mešanoviče, a ten svým letošním sedmým gólem poslal Slavii do třígólového vedení.

Po přestávce si Zlín sice dokázal vypracovat několik šancí, ale Slavia již žádné komplikace nepřipustila, kontrolovala hru a naopak v 81. minutě zásluhou Jaromíra Zmrhala upravila na konečných 4:0.

Pražané tak podzimní část zakončí s 35 body na druhém místě, zatímco poražený Zlín může v sobotu přeskočit Sparta.

16. kolo první fotbalové ligy:
Fastav Zlín - Slavia Praha 0:4 (0:3)
Branky: 8. z pen. a 37. Škoda, 41. Mešanovič, 80. Zmrhal. Rozhodčí: Hrubeš - Pospíšil, Černý. ŽK: Matejov, Fantiš - Ngadeu. Diváci: 4304.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme