Fotbalová Slavia získala další posilu. Do Vršovic přichází norský reprezentant Flo

Fotbalová Slavia má další zimní posilu. Do pražského klubu míří norský reprezentační obránce Per-Egil Flo, který v novém působišti podepsal smlouvu na dva a půl roku. O nové akvizici na svém twitterovém účtu informoval šéf klubu Jaroslav Tvrdík.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Per-Egil Flo

Per-Egil Flo | Foto: SK- Slavia

Příchod norského obránce není příliš velkým překvapením, protože se o jeho přesunu do Edenu spekulovalo již několik dní.

Per-Egil Flo naposledy hájil barvy norského Molde, kterému v poslední sezoně pomohl k pátému místu v lize. V Molde odehrál celkem čtyři sezony, během nichž vstřelil šest branek a v roce 2014 se radoval z mistrovského titulu.

V lednu 28letý obránce má i reprezentační zkušenosti, když má za sebou čtyři starty v norském dresu.

„Jsem nesmírně rád, že jsem se Slavií podepsal smlouvu. Věřím, že budeme úspěšní jako tým. Slavia je velký klub s velkou historií a i když jsem měl jiné nabídky, vybral jsem si Slavii. Věřím, že to bude dobré spojení,“ uvedl Flo pro web pražské Slavie poté, co ve středu prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme