Fotbaloví reprezentanti otevřeli trénink, pak se fanouškům podepisovali

České fotbalisty čeká poslední přípravný zápas před startem kvalifikace o postup na mistrovství Evropy. Před zápasem se Spojenými státy pozvala reprezentace své fanoušky na Letnou na otevřený trénink a následnou autogramiádu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Rosický na otevřeném tréninku reprezentace

Tomáš Rosický na otevřeném tréninku reprezentace | Zdroj: ČTK

„Líbí se mi, že se dělá hodně věcí s míčem,“ říká fanoušek Libor, kterému se stejně jako dalším ze zhruba pětistovky fanoušků líbilo, že mohli vidět kompletní přípravu včetně závěrečné hry na dvě branky nebo i penalty, které Petr Čech chytal trenéru Pavlu Vrbovi či beachvolejbalistkám Kristýně Kolocové s Markétou Slukovou.

Tentokrát proti tomu nic nenamítal ani kouč Vrba, který jinak své svěřence společenskými událostmi jen nerad rozptyluje.

Přehrát

00:00 / 00:00

Otevřený trénink fotbalové reprezentace před zápasem s USA sledoval i Jan Suchan

„Nelíbí se mi, když se spousta lidí obalí reprezentací a chce se díky ní zviditelnit. Fotbal ale patří fanouškům, a když máme prostor, tak nevidím důvod, proč bychom se fanouškům neměli otevřít,“ má jasno reprezentační trenér.

Nakonec se Vrba ještě dlouhé řadě fanoušků podepsal, stejně jako největší hvězdy Petr Čech, Tomáš Rosický nebo Michal Kadlec.

Přípravné utkání proti Spojeným státům začíná na Letné od 20:15. Přímý přenos celého zápasu nabídne internetový stream ČRo Sport, poslouchat ho můžete přes internet nebo přes aplikaci iRadio určenou do mobilů a tabletů. Chybět nebude ani online reportáž na webu zpravy.rozhlas.cz.

Své podpsiy při autogramiádě fanouškům rozdával i brankář Petr Čech | Foto: ČTK

Jan Suchan, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme