Fotbalovou Spartu posílil Marek Matějovský

Po brankáři Danielu Zítkovi získala fotbalová Sparta před novou sezónou dalšího hráče s reprezentačními zkušenostmi - Marka Matějovského. Ofenzivní záložník příchází na Letnou z anglického Readingu. Se Spartou podepsal smlouvu na čtyři roky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparta představila na tiskové konferenci novou posilu - záložníka Radka Matějovského

Sparta představila na tiskové konferenci novou posilu - záložníka Radka Matějovského | Zdroj: ČTK

Osmadvacetiletý Matějovský odešel do Anglie na začátku roku 2008 z Mladé Boleslavi. V Readingu si v prvním půlroce svého působení zahrál Premier League, klub ale poté spadl do druhé nejvyšší soutěže.

Zahraniční angažmá pátnactinásobného českého reprezentanta také často komplikovala nejrůznější zranění.V současnosti by ale měl být Matějovský zcela v pořádku. Do přípravy Sparty se zapojí v neděli, kdy se bude hlásit na soustředění týmu ve Františkových lázních.

„Chceme využít jeho zkušenosti, které bezesporu má. A jeho tvůrčích schopností. Hráč takového typu nám chyběl. Věřím, že na to má, aby převzal vůdčí roli v naší záložní řadě," prohlásil k přestupu trenér a generální sportovní manažer Jozef Chovanec.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme