Fotbalovou Spartu povede i v příští sezoně trenér Zdeněk Ščasný

Fotbalový trenér Zdeněk Ščasný podepsal ve Spartě novou smlouvu a to na dobu neurčitou. Podle Ondřeje Kasíka z vedení klubu potvrdil v jarní části sezóny 57letý kouč totiž své kvality, ačkoliv domácí titul z loňska neobhájila.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zdeněk Ščasný (uprostřed) na prvním tréninku v Teplicích. Vlevo masér Eduard Poustka, vzadu bývalý hlavní kouč Lukáš Přerost.

Zdeněk Ščasný (uprostřed) na prvním tréninku v Teplicích. Vlevo masér Eduard Poustka, vzadu bývalý hlavní kouč Lukáš Přerost. | Foto: David Kalvas | Zdroj: Český rozhlas

„Je pravda, že tato sezona na rozdíl od té minulé bohužel končí tím, že Sparta nezískala mistrovský titul. Nicméně práce Zdeňka Ščasného s aktuálním kádrem s potenciálním výhledem do budoucna je pro vedení klubu zajímavá věc, ve které určitě je potenciál,“ vysvětlil Ondřej Kasík.

Ščasný přišel do Sparty v dubnu, kdy vystřídal Vítězslava Lavičku. Podepsal smlouvu do konce sezony s tím, že jeho úkolem byl zisk titulu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tiskový mluvčí pražské SParty Ondřej Kasík potvrdil, že trenér Zdeněk Ščasný bude v klubu pokračovat i v následující sezoně

To se mu ale nepodařilo, když hned při premiéře na lavičce Sparty musel přijmout prohru v Liberci.

Další důležitou ztrátou byl přímý souboj o titul s Plzní, který Sparta na Letné prohrála 0:2. Přesto vedení letenského klubu nehodilo Ščasného přes palubu a tým povede i v příští sezoně.

„Zdeněk Ščasný potvrdil v očích vedení klubu, že je schopný takticky dále rozvíjet mužstvo a velmi dobře komunikovat s hráči. Navíc umí hráče připravit na nejdůležitější utkání, která nás čekají například už v průběhu léta,“ upřesnil Kasík důvody, které vedly vedení Sparty k pokračování ve spolupráci se Zdeňkem Ščasným.

 

Zdeněk Ščasný zůstane sparťanským trenérem i v nové sezoně!Více informací čtěte na webu -> http://bit.ly/1LLC1LI

Posted by AC Sparta Praha on 28. květen 2015

Michal Jurman, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme