Fotbalový Zlín má náhradu za Hájka. Přichází srbský stoper Gajič

Smlouvu na dva a půl roku podepsal ve Zlíně srbský stoper Zoran Gajič. Naposledy působil na podzim v Bohemians 1905, kdy se po vypršení kontraktu stal volným hráčem. Přichází jako náhrada za kapitána Tomáše Hájka, který odešel do Plzně. Srb bude nosit dokonce stejné číslo – osmnáctku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Do Zlína přichází Zoran Gajič (uprostřed)

Do Zlína přichází Zoran Gajič (uprostřed) | Foto: FC Fastav Zlín

„Těším se na novou výzvu, až začnu trénovat s kluky a blíž je poznám. Měl jsem nabídky i z jiných týmů, dal jsem ale přednost Zlínu, který mi dal nejkonkrétnější nabídku. Klub se mi líbí i po fotbalové stránce. Pozitivní reference jsem dostal od mého krajana Vukadina Vukadinoviče,“ uvedla nová posila na webu klubu.

Trenér Bohumil Páník s ním počítá ve středu obrany vedle Jakuba Jugase. „Hledali jsme obránce, který má fotbalově silnější levou nohu. To Gajič naplňuje, navíc nemá problémy s komunikací, umí česky,“ řekl pro ČTK Páník.

Gajič zasáhne do utkání už zítra v přípravném zápase, kdy se Zlín utká s Trenčínem ve 13:00 ve Vršavě. Gajič má v nejvyšší soutěži v dresu Bohemians odehráno třiatřicet utkání.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme