Futsalisté Slavie zdolali Spartu. Derby pražských 'S' mělo vynikající atmosféru

Chování fanoušků při fotbalovém derby Sparty se Slavií bude dnes řešit disciplinární komise. Ti samí fanoušci obou klubů včera večer přišli i na futsalové derby pražských 'S', tentokrát ale ke konfliktům nedošlo. Naopak na futsale vytvořili nevídanou atmosféru.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Futsalové derby mezi Spartou a Slavií

Futsalové derby mezi Spartou a Slavií | Foto: Michal Pavlík

V prvním poločase nebyly k vidění žádné šarvátky, pokřiky sice nebyly tvořeny jenom výrazy ze slovníku, ale tomu se sotva dá divit. A jak kulisu po první polovině zápasu hodnotili diváci?

„Jsme tady poprvé, atmosféra je výborná. Ozývají se tvrdá jádra, která chodí i na normální fotbalové zápasy. Spoustu kluků z kotle znám, je to super,“ hlásil jeden z fanoušků.

Přehrát

00:00 / 00:00

Futsalové derby mezi Spartou a Slavii sledoval reportér ČRo Martin Charvát

Slavia nakonec zvítězila 3:2, vyhrála tak třetí derby v řadě. Na futsale nevídaná atmosféra, kdy metr za hráčem stojí skandující dav, ale aktéry nerozhodila.

„Myslím, že už mám něco odehráno – jak v české lize, tak na mezinárodní scéně. Na takové zápasy jsem zvyklý, a naopak se na ně těším,“ řekl slávista Jiří Novotný.

A že to byl v českých podmínkách výjimečný duel, tuší i Jan Křemen ze Sparty.

„Snažíme se to brát jako každý jiný zápas. Když sem přijde tři čtvrtě haly, tak se to nedá brát jako jiné zápasy, kdy na nás přijde maximálně sto lidí,“ líčil sparťanský hráč.

Martin Charvát, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme