GL: Ústí se rozešlo s Libercem bez branek

Třetí kolo fotbalové Gambrinus ligy začalo bezbrankovou remízou mezi Ústím nad Labem a Libercem. Ústí tak vybojovalo čtvrtý bod, Slovan má na svém kontě zatím body dva.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér fotbalistů Ústí nad Labem Svatopluk Habanec prožívá každé utkání.

Trenér fotbalistů Ústí nad Labem Svatopluk Habanec prožívá každé utkání. | Foto: David Kalvas | Zdroj: Český rozhlas

FK Ústí nad Labem - FC Slovan Liberec 0:0

Liberečtí ve snaze o první tříbodový zisk v novém ligovém ročníku byli v ústeckém azylu na stadionu v Teplicích určitě nebezpečnějším týmem. Útočník Kerić spálil jen v úvodní půli tři gólové šance, přičemž jednou trefil tyč.

Ve druhé půli chorvatský hráč dokonce skóroval, radost mu ale zkazil odmávaný ofsajd. Vítězství tak mohlo strhnout na svoji stranu Ústí nad Labem. Závěrečný tlak v podobě několika standardních situací ovšem ke gólu nakonec také nevedl.

Rozhodčí: Hrubeš - Lhoták, Štěrba. ŽK: Gecov, Holeňák (oba Liberec), Diváci: 2358.

Sestavy:

Ústí n. L.: Novák - Valenta, Džuban, Polák, Vrtělka - Doležal, Zachariáš (67. Hyčka), Martykán, Volek (89. Benčík) - Krbeček (74. Jindráček), Kraut. Trenér: Habanec.

Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Liška (63. Nezmar) - Vácha (88. Martan), Gecov, Bosančič (80. Papoušek), Vulin - Kerič, Štajner. Trenér: Petřík.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme