GLOSA: Konečně! těší se Čech na úvod Eura. Věří, že tým Španěly překvapí

Čeští fotbalisté jsou na Euru ve Francii a právě z dějiště fotbalového šampionátu se někteří z nich exkluzivně hlásí. Před úvodním zápasem proti Španělsku nabízí své postřehy natěšený gólman Petr Čech.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář české fotbalové reprezentace Petr Čech na nedělním tréninku v Toulouse

Brankář české fotbalové reprezentace Petr Čech na nedělním tréninku v Toulouse | Zdroj: ČTK

Tak už je to tady, konečně i pro nás, začátek šampionátu. Všichni jsme se připravovali a těšili na tenhle první úvodní duel.

Sice nás čeká Španělsko, jeden z největších favoritů turnaje, možná nejtěžší soupeř na začátek, ale v přípravě jsme dostali spoustu informací a připravili jsme se poctivě.

Přehrát

00:00 / 00:00

České fotbalisty čeká od 15 hodin úvodní zápas Eura se Španělskem. Petr Čech exkluzivně na Radiožurnálu v pravidelné glose

Věříme, že překvapíme a že se nám podaří soupeře zaskočit tím, co jsme na ně připravili. Důležité bude i to, abychom hráli na hranici svých možností, protože soupeř je opravdu vynikající.

Budeme také čekat podporu od našich fanoušků. Myslím si, že mistrovství Evropy je svátkem pro každého a tohle jsou výjimečné zápasy, které stojí za to jak z pohledu fanouška, tak z pohledu hráče, a já věřím, že se nám ten úvod povede.

Fotbalové ME 2016 - skupina D | Foto: ČTK

ČRo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme