Hráči Liberce před zápasem proti Soluni překonali virovou epidemii. Hrozba odchodu kouče stále trvá

Fotbalisté Liberce za sebou mají neveselé období. Prodělali virové onemocnění a krajský hygienik dokonce na mužstvo uvalil karanténu. Tyhle obtíže nakonec hráči Slovanu překonali, když zůstalo jen u odloženého zápasu domácí soutěže s Karvinou. Čtvrteční utkání Evropské ligy se Soluní už Severočeši odehrají. Jen se teď jejich fanoušci obávají, aby nešlo o libereckou derniéru trenéra Jindřicha Trpišovského, o kterého stojí Sparta.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Slovanu Liberec.

Fotbalisté Slovanu Liberec. | Foto: Jaroslav Appeltauer, www.slovanliberec.cz

U Nisy už se teď každý obejde bez roušky i živočišného uhlí. S virovým onemocněním si tu nakonec poradili, ale jen co se tým vrátil z karantény zpátky na stadion, potýká se hlavně liberecké vedení s jiným problémem, na který bude možná obtížněji hledat lék.

„Můžu potvrdit, že nás Sparta kontaktovala se žádostí o vstup do jednání o trenérovi Trpišovském. Tuto žádost rozhodně budeme respektovat, ale nedoufám si odhadnout, jak to dopadne,“ neodtajní sportovní manažer Slovanu Jan Nezmar nic zásadního z námluv Sparty s Jindřichem Trpišovským.

Přehrát

00:00 / 00:00

Slovan Liberec se vypořádal s virovou epidemií. Nyní Severočechy čeká v EL řecká Soluň

Podle spekulací se oblíbený trenér odchodu nebrání, jenže pod Ještědem má platnou smlouvu a její rozvázání by Pražany rozhodně vyšlo draho.

Přesto se někteří liberečtí fanoušci, alespoň podle názorů na fanouškovském fóru, pomalu a velmi těžko smiřují se ztrátou Trpišovského. Jestli se jedná o přehnanou hysterii, nebo oprávněné nářky se uvidí až po zítřejším zápase se Soluní.

Ten Slovan určitě neabsolvuje v ideální kondici, protože do utkání nastoupí jen pár dní po období karantény, kdy se ani vrátný s trávníkářem nemohli u Nisy cítit úplně bezpečně.

„Šířilo se to i mezi lidmi, kteří na Slovanu pracují nebo jsou v širším realizačním týmu. Asi jen pět lidí bylo úplně bez problémů. Teď se budeme snažit dát mužstvo do takového stavu, abychom byli schopni do toho zápasu nastoupit v takové podobě, aby ten zápas za něco stal. I tak je ale jasné, že poslední dny zápas ovlivní,“ dodává Nezmar.

David Nyč, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme