Jarolím před kvalifikačními zápasy doplnil tým. Nominoval Škodu, překvapivě pak Zmrhala a Droppu

Kouč fotbalové reprezentace Karel Jarolím doplnil složení národního mužstva před dvěma zápasy kvalifikace na mistrovství světa o další tři jména. Podle očekávání Jarolím vsadil na útočníka Milana Škodu ze Slavie, vedle něj ale překvapivě vybral i jeho spoluhráče Jaromíra Zmrhala, jenž je záložníkem, a dalšího středopolaře Lukáše Droppu z ruského Tomsku.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Reprezentační trenér Karel Jarolím

Reprezentační trenér Karel Jarolím | Zdroj: ČTK

Zatímco Milan Škoda již může být považován za tradičního reprezentanta, který má za sebou 13 startů včetně účasti na letošním mistrovství Evropy, Jaromír Zmrhal a Lukáš Droppa si v případě nasazení do zápasu odbudou reprezentační premiéru.

Třiadvacetiletý záložník Zmrhal má sice zkušenosti z reprezentační jednadvacítky, do seniorské reprezentace však dostal pozvánku poprvé. Hráč Slavie na sebe v poslední době upozornil během zářijového derby se Spartou, ve kterém sešívaným pomohl jedním gólem.

Vácha a Koubek se po výrocích o 'ženách a plotně' stali ambasadory fotbalistek Sparty

Číst článek

O čtyři roky starší Droppa je odchovancem ostravského fotbalu. Od začátku letošní sezony hájí barvy ruského Tomsku, kde je v posledních týdnech stabilním členem základní jedenáctky.

Díky vyplnění třech zbylých míst v nominaci, má nyní kouč Jarolím k dispozici 23členný kádr. V sobotu český výběr vyzve Německo na jeho hřišti, o tři dny později pak budou Češi hrát ve Vítkovicích proti Ázerbájdžánu

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme