Jiří Štajner muže zakončit v ligovém duelu úspěšný 'Superanglický týden'

Většina českých ligových fotbalistů si v uplynulých dnech díky reprezentační pauze užívala volnějšího programu. Jen někteří si čekání na pokračování ligové soutěže zpestřili zápasem domácího poháru. Zato čtyřiatřicetiletý Jiří Štajner zažívá opačný extrém, který vyvrcholí dnes při předehrávce dvanáctého kola Gambrinus ligy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Štajner

Jiří Štajner | Foto: fotbal.cz

Pro hrací systém neděle-středa-neděle se vžilo označení "Anglický týden" podle země, kde se běžně užívá. Kam se ale Angličané hrabou na Jiřího Štajnera. Liberecký veterán se připravuje na čtvrtý zápas během osmi dnů.

Tenhle kolotoč zakončí tam, kde ho minulý pátek načal, tedy v pražském Edenu proti Bohemians 1905. Štajnerův organismus jistě ocenil, že odehrál ze dvou zápasů reprezentace jenom něco málo přes půl hodiny v Lichtenštejnsku. Proti Skotsku nenastoupil vůbec, a tak paradoxně nejvíce sil vydal při své sobotní exhibici v Hannoveru.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jiří Štajner muže zakončit v lize úspěšný 'Anglický týden'

Bilanci ze superanglického týdne má Jiří Štajner výtečnou. Dvě vítězství s národním týmem a zdařilé loučení s fanoušky v Německu. A série úspěchů může pokračovat. Nahrává tomu místo dnešního duelu s Klokany.

Eden je jediným stadionem, kde v této sezóně Liberec dosáhl venkovní výhry. „Na Slavii bylo víc prostoru, protože jsme hráli na brejky,“ uvedl k utkání Jiří Štajner.

Proti Bohemians zřejmě nebude pro Jiřího Štajnera a jeho spoluhráče tak snadné právě tento styl hry uplatnit. Hraje se od 18:15 hodin a Radiožurnál vás bude o všem podstatném informovat ve zpravodajství a v pořadu S mikrofonem za sportem, který začne po sedmé večerní.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme