Komedie, hodnotí Hubník chování hráčů Karabachu. Plzeň musí spoléhat na odvetu

Fotbalisté Plzně zahájili cestu do Ligy mistrů ve třetím předkole bezbrankovou domácí remízou 0:0 s mistrem Ázerbajdžánu. Tým FK Karabach se ve Štruncových sadech po většinu zápasu bránil a jeho hráči více než fotbalovými dovednostmi zaujali teatrálními pády na trávník.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Karabachu velkou část zápasu proleželi na trávníku

Hráči Karabachu velkou část zápasu proleželi na trávníku | Foto: FC Viktoria Plzeň

„Provokovali, hodně simulovali. Byly tam i údery loktem. Z jejich strany to byla komedie,“ popsal chování fotbalistů Karabachu kapitán Viktorie Roman Hubník.

Gólů se deset tisíc diváků ve Štruncových sadech nedočkalo, několik pěkných hereckých výstupu ale k vidění bylo. Ve filmování vynikal zejména Mahir Madatov.

Přehrát

00:00 / 00:00

Provokacím i hereckým výstupům hráčů Karabachu přihlížel reportér ČRo Vladislav Janouškovec

„Tahle národnost je typická tím, že občas filmují, ale to patří k fotbalu,“ nepřekvapilo místy nesportovní chování ázerbájdžánského mistra záložníka Patrika Hrošovského.

„Vepředu nám chyběla větší odvaha – situace jeden na jednoho nebo lepší zakončení. Ale byl to první zápas v sezoně a věřím, že se budeme zlepšovat. Teď stačí, když venku dáme gól a neprohrajeme,“ ví Slovenský záložník Viktorie.

Fotbalově byla lepší a nebezpečnější Viktoria, v simulování vyhrál Karabach. I když střídající útočník Michael Krmenčík v závěru místo zakončení volil v dobré pozici dobrovolný pád na trávník. Demonstroval tím neschopnost svého týmu dávat góly.

Přestávka nám ublížila, hodnotí zápas se Steauou sparťané. Pasivní hru potrestal Stancu

Číst článek

„Z mého pohledu byl stále před hráčem a pořád si mohl míč pokrýt tělem a zakončit. Tuhle situaci měl stoprocentně zvládnout líp,“ nepochválil nejlepšího plzeňského střelce v přípravě Krmenčíka kouč Roman Pivarník.

„Věděli jsme, že kombinačně jsou velice silní, ale většinou míče otáčí a snaží se unavit soupeře. Posledních 15 minut jsme hráli o deseti a sil moc nebylo. To nás asi čeká i v odvetě, možná tam bude víc okének dopředu,“ věří Roman Hubník. Odveta se hraje za týden v Baku.

Vladislav Janouškovec, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme