Koubek i Uhrin hráli proti bývalým týmům. Slavia Viktorii trápila až do konce

Miroslava Koubka loni nečekaně propustili ze Slavie, Dušan Uhrin mladší musel pro změnu o půl roku později předčasně odejít z Plzně. Teď se oba ocitli na opačné straně barikády a v prvním kole nového ročníku fotbalové Synot ligy hned proti sobě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Slavie Dušan Uhrin mladší namotivoval své svěřence k výborné druhé půli

Trenér Slavie Dušan Uhrin mladší namotivoval své svěřence k výborné druhé půli | Zdroj: ČTK

Kromě ovací vlastním fotbalistům, kteří Slavii 2:1 porazili, si plzeňští fanoušci připravili potlesk také pro Dušana Uhrina mladšího, i když jeho působení ve Viktorii nebylo právě dlouhé a výrazné, v některých ohledech naopak spíš rozpačité.

„Samozřejmě tu potěší. Byl jsem tu chvilinku, 9 měsíců. Potěší to a chtěl bych jim poděkovat, protože jsem jim nepoděkoval na hřišti,“ vyjádřil se po zápase trenér Slavie Dušan Uhrin mladší.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ohlasy obou trenérů po zahajovacím zápase Synot ligy mezi Plzní a Slavií získal reportér ČRo Jan Kaliba

Trenéra ani ostatní slávisty nepotěšilo jen jednominutové nastavení. Pražané byli zrovna v ráži, protože v situaci, kdy už ani možná nedoufali v úspěch, snížil Škoda v 90. minutě na 1:2, předtím se dvě minuty nehrálo jen během ošetřování plzeňského brankáře Kozáčika.

Sešívaní cítili, že se mělo hrát víc minut navíc než jen jedna. Rozčilený kouč Uhrin za rozhodčími vyběhl až do středového kruhu, ale cestou zpátky v sobě emoce utlumil.

„Nechtěl bych se k tomu vyjadřovat. Bylo to dobré utkání, hodně šancí na obou stranách, bylo se na co dívat. Jestli jsem měl nějaký emotivní rozhovor s rozhodčím k tomu nepatří,“ mírnil se po zápase trenér pražského týmu.

Podobně laděný byl i Uhrinův rozhovor s hráči o přestávce, bezzubou Slavii z prvního poločasu pak vystřídala Slavia, která solidně prověřila Plzeň před úterní kvalifikací Ligy mistrů.

„Musíme být lepší, tohle bylo málo. Je to silný soupeř s vynikající ofenzivou, kvalitním pohybem a velkou útočnou silou. Musíme být výkonnostně lepší, než ve druhém poločase, který se mi hodně nelíbil,“ vyhlíží trenér obhájce ligového titulu odlet do Izraele a duel s Maccabi Tel Aviv.

Jan Kaliba, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme