Lafata, nebo Škoda? Příbram, nebo Boleslav? V závěrečném kole vyústí poslední ligové zápletky

Sparta proti Slavii - sice na dálku a v kategorii o Krále střelců, ale i tak bude v posledním kole fotbalové ligy k vidění derby pražských "S" svého druhu. Dnes také půjde o to, jestli se Evropská liga bude hrát v Příbrami, nebo Mladé Boleslavi.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milan Škoda má reálnou šanci dostat se díky výkonům v posledních týdnech do reprezentace

Milan Škoda má reálnou šanci dostat se díky výkonům v posledních týdnech do reprezentace | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

Libereckou radost z pohárového triumfu nad Jabloncem v Mladé Boleslavi a Příbrami nesdíleli. Hráči obou středočeských klubů drželi palce týmu Baumitu. Potřebovali, aby si Jablonečtí zajistili vítězstvím postup do předkola Evropské ligy, do které by se tak dostal i pátý celek ligové soutěže.

A tak místo toho, aby se v tabulce čtvrtá Boleslav a pátá Příbram už ve středu společně radovaly z účasti v evropských pohárech, tak si o ně naopak na dálku zahrají mezi sebou.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na poslední ligové kolo fotbalové Synot ligy zve redaktor Jan Kaliba

Bodů mají stejně, lepší vzájemnou bilancí se chlubí Mladá Boleslav, které tak stačí uhrát doma proti Jihlavě stejně bodů, jako dokáže vydřít Příbram v Plzni, kde chystají velkou slávu a přebírání mistrovského poháru.

V 17:15 začne i šest dalších zápasů 30. ligového kola a hrát se v nich bude také o respektované individuální ocenění a půjde vlastně o svérázné derby pražských "S".

O titul Krále střelců se na dálku utkají Milan Škoda s Davidem Lafatou. Oba dali zatím 19 gólů, což se slávista Škoda bude snažit vylepšit v Edenu proti Slovácku, Lafata na Letné proti Boheminas.

Na všech stadionech budou naši reportéři, nejvíc prostoru dostanou po 18. hodině v tradičním pořadu S mikrofonem za fotbalem.

Jan Kaliba, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme