Liberec v EL opět předvedl snový úvod, na body to ale nestačilo. Je to zklamání, říká kouč Trpišovský

Liberečtí fotbalisté ve čtvrtečním utkání Evropské ligy na body nedosáhli, na stadionu U Nisy podlehli 1:2 řeckému PAOK Soluň. Pokud by ale ve fotbale existovala disciplína v rychlosti skórování, byli by Severočeši v posledních týdnech mezi absolutní špičkou. I tentokrát se totiž prosadili prakticky okamžitě.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Liberce doma nestačili na řeckou Soluň

Fotbalisté Liberce doma nestačili na řeckou Soluň | Zdroj: ČTK

Na zápasy Slovanu v Evropské lize se vyplatí chodit včas. Další raketový start o tom přesvědčil snad i notorické opozdilce. Už v minulých duelech Severočeši brzy otevřeli skóre – před dvěma týdny v Baku se trefili dokonce po rekordních osmi sekundách, nyní odnesl jejich pohádkový vstup do zápasu PAOK. Nikolaji Komličenkovi stačila k úvodní trefě necelá minuta.

„Když jsme ten gól s Nikolajem oslavovali, tak jsme se na sebe s klukama podívali a trošku se usmáli s tím, co se to zase děje. Je super, že se nám daří začátky. Škoda ale gólu na 1:1. Ve druhé půli jsme je jasně přehrávali. Když to tak vezmu, tak kdyby to bylo smolné, tak bychom remizovali. A my jsme nakonec prohráli,“ lituje nakonec liberecký záložník Zdeněk Folprecht.

Přehrát

00:00 / 00:00

Je to zklamání, prohlásil po prohře s PAOK kouč Liberce Jindřich Trpišovský

Bohužel to byl znovu soupeř, kdo si na rozdíl od domácích nechal to nejlepší na konec, a stejně jako se sluší vyzdvihnout snové začátky Slovanu, je třeba poukázat na nezvládnuté závěry zápasů, v těch je totiž všechno naopak.

I tentokrát Liberec nedlouho před koncem inkasoval, a co je mužstvu nakonec platný rychlý gól a celkově solidní výkon?

„Je to zklamání, protože po dvou velice dobrých výkonech ve skupině máme jenom jeden bod. Myslím, že je to strašně málo. V Karabachu jsme dostali gól v 93. minutě a teď po tom průběhu nemáme ani bod, takže ta skupina je pro nás hořká a zklamání je obrovské,“ říká trenér Jindřich Trpišovský.

David Nyč, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme