Ligový zápas mezi Bohemians 1905 a Plzní byl odložen. Důvodem byl namrzlý trávník

Zápas 16. kola ePojisteni.cz ligy mezi Bohemians 1905 a Plzní byl kvůli nevhodným podmínkám jen několik minut před jeho plánovaným začátkem odložen. Nejedná se přitom o první zápas aktuálního kola, který byl odložen kvůli počasí poté, co se v pátek neodehrál duel mezi Jabloncem a Hradcem Králové.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas mezi Bohemians 1905 a Plzní zmařil mráz

Zápas mezi Bohemians 1905 a Plzní zmařil mráz | Foto: Michal Kamaryt | Zdroj: ČTK

„Tvoří se ledové plotny, takže nemůžeme zaručit, že by nemohlo dojít ke zranění fotbalistů,“ prohlásil v rozhovoru pro Českou televizi hlavní rozhodčí Radek Příhoda s tím, že s odvoláním zápasu souhlasili i někteří hráči obou týmů.

Zatímco pro Bohemians 1905 měl být duel s Plzní posledním utkáním v letošním kalendářním roce, Západočechy čeká ve čtvrtek zápas Evropské ligy proti Austrii Vídeň.

Náhradní termín utkání zatím nebyl oznámen, nicméně je pravděpodobné, že bude odehráno až po Novém roce. Fotbalisté Plzně i přesto přezimují na prvním místě ligové tabulky, když mají náskok jednoho bodu na druhou Slavii.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme