Manchester City potřebuje v LM porazit Bayern, zápas budou řídit Češi

Čeští rozhodčí Pavel Královec a Martin Wilczek dnes procvičí svůj postřeh, fyzickou kondici a psychickou odolnost. V Lize mistrů totiž budou řídit zápas Manchesteru City s Bayernem Mnichov, tedy týmů, jejichž schopnosti jsou na míle vzdálené české lize a cena jednoho hráče snadno převýší hodnotu celého mužstva v českých podmínkách.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Uvidíte nás bojovat ze všech sil," slibuje kouče Manchesteru City Manuel Pellegrini.JPG

„Uvidíte nás bojovat ze všech sil," slibuje kouče Manchesteru City Manuel Pellegrini.JPG | Zdroj: Reuters

Manchester City si při svých finančních možnostech může dovolit i nejdražší hráče, ve skupině E Ligy mistrů ale má pouze dva body. Pokud chce mít reálnou šanci na postup, musí porazit silný Bayern Mnichov, který už má postup do čtvrtfinále jistý.

„Myslím, že nikdo z nás není spokojený s tím, jak jsme se zatím letos v Lize mistrů prezentovali. Teď máme poslední šanci se vzpamatovat, porazit Bayern a v soutěži pokračovat. Jinak nevylepšíme výsledek z minulé sezony, což byl a je náš cíl,“ burcuje trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini.

Přehrát

00:00 / 00:00

O složité situaci Manchesteru City a české stopě v utkání Citizens s Bayernem informuje reportér ČRo Jan Kaliba

„Je to důležité pro tenhle klub, pro tenhle tým a pro mě osobně obzvlášť. Uvidíte nás dnes bojovat ze všech sil, abychom si uchovali naději na postup až do posledního zápasu,“ slibuje kouč Citizens.

Francouzský záložník Samir Nasri prohlásil, že na dnešním výsledku závisí budoucnost celého klubu. 90 procent hráčů Manchesteru podle Nasriho s ohledem na výši platu a fotbalové schopnosti patří do absolutní světové špičky a nepostoupit ze skupiny už podruhé za tři roky by bylo selhání, které by nutilo vedení klubu vsadit na jiné hráče.

Zápas Manchesteru City s Bayernem začíná ve tři čtvrtě na devět českého času a jako jeho hlavní rozhodčí byl delegován Čech Pavel Královec, kterému bude asistovat Martin Wilczek se Slovákem Romanem Slyškem.

Hráči obou týmů už budou vědět výsledek druhého zápasu skupiny E mezi CSKA Moskva a AS Řím, které začíná už v 6 hodin, a pokud neskončí remízou, stane se pro Citizens výhra nutností.

Jan Kaliba, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme