Messi je nejlepším střelcem historie Ligy mistrů, jistotu postupu ze skupiny mají Chelsea a Doněck

Šachtar Doněck je sedmým a FC Chelsea osmým jistým účastníkem jarních bojů v Lize mistrů. Ukrajinský celek prohrál 0:1 s Bilbaem, ale nahrálo mu vítězství Porta v Borisově 3:0. Fotbalisté Chelsea s brankářem Čechem na lavičce porazili Schalke 04 5:0 a jsou jistými vítězi skupiny.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lionel Messi se raduje s gólu společně se Suárezem

Lionel Messi se raduje s gólu společně se Suárezem | Zdroj: Reuters

Porto vítězstvím jednak pomohlo Šachtaru, ale také si pojistilo první místo ve skupině. Portugalský celek hrál v Borisově po prvním poločase bez branek, ale po pauze skóroval dvakrát v rozmezí devíti minut. V závěru utkání pak potvrdil vítězství hostů Tello.

Ve skupině E se situace zdramatizovala poté, co celek CSKA Moskva vydřel remízu s AS Řím 1:1. Ruský celek prohrával od 43. minuty, kdy se prosadil Totti, který vylepšil svůj vlastní rekord pro nejstaršího střelce Ligy mistrů. Italskému střelci je 38 let a 59 dnů.

Tým CSKA Moskva ale v posledních sekundách nastavení vyrovnal díky Berezuckému. Oba celky tak mají pět bodů, stejně jako Manchester City, který otočil vývoj duelu se suverénně prvním mnichovským Bayerem. Anglický celek vyhrál 3:2.

Messi přepisoval rekordní tabulky

Argentinský fotbalista Lionel Messi je nejlepším střelcem historie Ligy mistrů. Útočník Barcelony vstřelil hattrick na půdě Apoelu Nikósie a s 74 góly je tak už před Raúlem. Ten jich má 71.

Katalánský celek vyhrál v Nikósii 4:0, ve stejné skupině pak tým Paris Saint Germain porazil 3:1 amsterdamský Ajax. Ve skupině G se pak za jistě postupující Chelsea posunul Sporting Lisabon, který zdolal Maribor 3:1.

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme