Mladá Boleslav hlásí první změny v kádru, Zahustel míří do Sparty

K prvním změnám po podzimní části dochází v kádru fotbalistů prvoligové Mladé Boleslavi. Tou největší je odchod reprezentačního záložníka Ondřeje Zahustela. Potvrdil to prezident středočeského klubu Josef Dufek.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Zahustel nestačil na hráče Bohemians v osobních soubojích. V tomto odpadá od Jhona Mosquery

Ondřej Zahustel nestačil na hráče Bohemians v osobních soubojích. V tomto odpadá od Jhona Mosquery | Foto: Michal Holas

„Mezi Mladou Boleslaví a Spartou Praha došlo k dohodě o přestupu Ondřeje Zahustela a obráceně, na přestup do Mladé Boleslavi přichází Lukáš Pauschek a Tomáš Přikryl, hráči ročníku 92 s perspektivou,“ řekl.

„Oba dva jsme delší dobu sledovali a trenér Jarolím chtěl tyto hráče do Mladé Boleslavi přivést, proto jsem rád, že k dohodě mezi kluby došlo,“ dodal. Podle informací Českého rozhlasu by měl Ondřej Zahustel na Letné podepsat smlouvu ve středu dopoledne.

Na podzim odehrál za Mladou Boleslav všech 16 zápasů a se sedmi góly byl druhým nejlepším střelcem týmu. Navíc si vysloužil také premiérovou pozvánku do reprezentačního áčka, za které nastoupil v přípravných zápasech v Polsku (1:3) a v Ostravě proti Srbsku, kde se jednou brankou podílel na výhře 4:1.

Pro Spartu jde už o druhou posilu od skončení podzimní části nejvyšší soutěže. Minulý týden s klubem podepsal smlouvu na 4,5 roku stoper Ondřej Mazuch, který se s týmem od léta připravoval po vážném zranění kolena a odchodu z Dněpropetrovsku.

Třiadvacetiletý Přikryl působil ve Spartě od ledna 2012 a letos v lednu odešel na hostování do Dukly. Stejně starý slovenský obránce Pauschek přišel na Letnou před dvěma lety, v týmu se však nedokázal prosadit a od loňského ledna nastupoval za Bohemians 1905.

ČTK, Pavel Petr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme