Mladá Boleslav vyhrála gólem Tavarese nad Bohemians 1905

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili ve 13. kole Synot Bohemians 1905 1:0, když jedinou branku dal po standardní situaci v prvním poločase hlavou záložník Tavares.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mladá Boleslav porazila Bohemians 1905, v souboji domácí Michal Ďuriš s Josefem Jindříškem

Mladá Boleslav porazila Bohemians 1905, v souboji domácí Michal Ďuriš s Josefem Jindříškem | Zdroj: ČTK

První šanci utkání si vypracovali hosté. Bratanovič vystihl chybnou rozehrávku soupeře a postupoval sám na brankáře Hrušku. Ten však jeho střelecký pokus vyrazil.

Další šance už úvodní pětačtyřicetiminutovka nepřinesla. Jedinou ‚gólovkou‘ byla standardní situace Bartla, který našel v pokutovém území Tavarese a ten překonal Švengera.

Ani jednomu týmu nelze upřít nasazení a bojovnost, bohužel stejnou měrou oba týmy nabídly nepřesnosti. Bohemians mohli vyrovnat po přestávce, ale Mosquera v dobré pozici selhal.

I proto svěřenci Karla Jarolíma dovedli před pouhými 2708 diváky utkání do vítězného konce. Naopak fotbalisté Bohemians si připsali v Synot lize třetí prohru v řadě.

13. kolo první fotbalové ligy:

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:0 (1:0)
Branka: 30. Tavares. Rozhodčí: L. Kovařík - Blažej, Urban. ŽK: Skalák, Tavares - Bratanovič, Krch. Diváci: 2708.
Mladá Boleslav: Hruška - J. Kysela, Navrátil, Hůlka, Bořil - Skalák, Ščuk, Tavares, Bartl (80. Zahustel) - Ďuriš (73. Šisler), Magera (71. Wágner). Trenér: K. Jarolím.
Bohemians: Švenger - Pauschek, Cseh, Krch, Šírl - Moravec, Jindřišek, J. Rada, Mosquera - Bratanovič - Mikuš (59. Lietava). Trenér: Pivarník

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme