Novým trenérem pražské Dukly se stal dosavadní asistent Hynek

Fotbalová Dukla má po odchodu Jaroslava Šilhavého do Slavie nového trenéra. Stal se jím dosavadní asistent Jaroslav Hynek. Pražský klub, kterému momentálně v tabulce patří 12. příčka, o tom informoval ve čtvrtek odpoledne na svém oficiálním webu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dukla Praha stadion

Dukla Praha stadion | Foto: Filip Jandourek

První zkušenost na postu hlavního trenéra Dukly má Jaroslav Hynek již za sebou, když po odchodu Jaroslava Šilhavého vedl tým v zápase 6. kola v Jablonci, který skončil remízou 1:1. Původně se sice mělo jednat pouze o dočasné řešení, ale nakonec 41letý Hynek zůstane hlavním koučem.

„Dlouhodobá myšlenková koncepce Dukly Praha byla vychovávat nejenom hráče, ale i trenéry, kteří by v budoucnu mohli vést i A tým. V podobě Jaroslava Hynka, který byl v klubu dlouholetým šéftrenérem mládeže, se tento projekt začal realizovat,“ uvedl sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel v tiskovém prohlášení.

Do Plzně přijela fotbalová ikona. Ale nemůžu slíbit, že Totti nastoupí, prohlásil trenér AS Řím Spalletti

Číst článek

Jaroslav Hynek ukončil svou aktivní hráčkou kariéru už ve 24 letech a poté se vydal na trenérskou dráhu. Doposud se věnoval především mládežnickým a juniorským týmům, do role hlavního trenéra u prvoligového klubu byl jmenován poprvé v kariéře.

Dukla tak za půl roku vystřídala už tři trenéry. Po minulé sezoně se s týmem rozloučil Luboš Kozel, kterého na necelé čtyři měsíce vystřídal Šilhavý. Nyní klub povede jejich bývalý asistent Hynek.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme