Petr Čech vychytal v poháru čisté konto, Rosický byl u postupu Arsenalu

Celkem čtyři čeští reprezentanti se představili v zápasech 3. kola anglického FA Cupu. Gólman Petr Čech vychytal nulu proti Watfordu, za který nastoupili i Daniel Pudil a Matěj Vydra. Arsenal porazil doma Hull 2:0 a celých 90 minut byl na hřiště Tomáš Rosický.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Petr Čech dostal při debutu v nové sezoně v brance Chelsea od kouče Josého Mourinha kapitánskou pásku

Brankář Petr Čech dostal při debutu v nové sezoně v brance Chelsea od kouče Josého Mourinha kapitánskou pásku | Zdroj: Reuters

Chelsea, vedoucí tým Premier League, nedokázala Watfordu z druhé nejvyšší soutěže vstřelit v prvním poločase branku, po 55 minutách hry pak Petr Čech předvedl klíčový zákrok, když vytěsnil tečovanou střelu Deeneyho.

Chvíli po zákroku českého brankáře se domácí začali prosazovat, skóre otevřel střídající Willian, další branky přidali krátce po sobě Rémy a Zouma. Watfordu nepomohlo ani nasazení útočníka Vydra a snaha Daniela Pudila na levé straně zálohy. Chelsea postupuje po výhře 3:0.

Petr Čech, který v letošní sezoně převážně kryje záda belgickému brankáři Courtoisovi, nastoupil za Chelsea v této sezoně podeváté, čtyřikrát přitom neinkasoval.

Účast ve čtvrtém kole si zajistil také další londýnský klub – Arsenal. „Gunners“ v základní sestavě s Tomášem Rosickým porazili díky gólům Mertesackera a Sáncheze Hull 2:0.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme