Plivanec - 'fotbalová odplata' podle Tomáše Řepky

Sotva si Tomáš Řepka odseděl svůj disciplinární trest, už mohl mít na krku další. Tentokrát za jemu dobře známé nesportovní chování během utkání druhého kola Gambrinus ligy, ve kterém Sparta nakonec Sparta porazila Slovácko 2:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťanské choreo během titulového zápasu s Teplicemi

Sparťanské choreo během titulového zápasu s Teplicemi | Foto: Jan Kaliba | Zdroj: Český rozhlas

Málokdo si toho na stadionu všiml, protože hra už se odbývala úplně jinde. Ale záložník Slovácka Ladislav Volešák ve druhém poločase za stavu 1:1 ostře dohrál souboj s domácím stoperem Tomášem Řepkou.

V takové situaci obvykle přichází troufalcovo zkáznění důrazným “tytyty“ od sparťanského kapitána, který si podobné záležitosti jen tak líbit nenechává. A fotbalovou etiku se Řepka rozhodl vyučovat i tentokrát.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbalová "slušnost" Tomáše Řepky

„Já jsem ho trošku dojel. Musím říct, že jsem na něj šlápnul, přišlápl jsem mu nohu. A on běžel okolo mě, doufám, že to bude zachycené v televizi, protože na mě plivnul. Já si myslím, že to rozhodčí viděl! Nevím, nechci se k tomu vyjadřovat, ale měla to být jasná červená karta,“ řekl Radiožurnálu Volešák poté, co si Řepkovu slinu smyl ve sprše letenského stadionu.

Co na to Tomáš Řepka? Těžko říct. V mixzóně, kterou mají podle ligových technicko-soutěžních ustanovení všichni hráči bezprostředně po zápase projít, se neobjevil.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme