Po bezbrankové remíze je před odvetou mírným favoritem Real Madrid, oba trenéři to odmítají

Absence nejlepšího střelce letošního ročníku Ligy mistrů byla na Realu znát, přesto si právě hosté vypracovali větší šance, ale brankáře Harta nepřekonali. Nicméně do odvety si odváží ze hřiště soupeře solidní výsledek.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Real Madrid remízoval na hřišti Manchesteru City, hlavním hrdinou domácíhc byl gólman Joe Hart (ve žlutém)

Real Madrid remízoval na hřišti Manchesteru City, hlavním hrdinou domácíhc byl gólman Joe Hart (ve žlutém) | Zdroj: Reuters

„Jsme šťastní. Nebylo to lehké utkání, bylo to hodně vyrovnané. Konečně jsme zahráli opravdu dobře v obraně a to hlavně ve druhé půli. Mohli jsme sice dát gól, ale ani ten by nás ještě do finále neposunul,“ říkal kouč španělského královského velkoklubu Zinedine Zidane.

Před duelem ve Španělsku se do role outsidera ale nechtěl stavět ani trenér Citizens Manuel Pellegrini.

Přehrát

00:00 / 00:00

Real Madrid sehrál na hřišti Manchesteru City bezbrankovou remízu, před odvetou je tak mírným favoritem

„Ne nemyslím si, že jsou teď favorité. Jak jsem řekl už před výkopem. Máme stejnou šanci na postup jako Real. Moji svěřenci hrají velmi podobným stylem venku jako doma. Takže se nemusíme bát jet na San Bernabéu. Tam se teprve ukáže, který tým bude hrát lépe,“ doplnil Pellegrini.

A Zinedine Zidane, který od ledna vede A-tým Realu to viděl podobně.

„Stále je to 50 na 50. Sice budeme hrát doma a víme, čeho tam jsme schopni, ale to na věci nic nemění. Budeme se muset o postup zase poprat,“ dodal kouč madridského týmu.

Jeho trumfem do odvety by ovšem mohla být největší hvězda madridského velkoklubu. Cristiana Ronalda ale stále trápí poraněný stehenní sval, jestli se ale stihne dát za týden do pořádku, Zidane neobjasnil.

„Uděláme všechno pro to, aby byl fit. Ale že bude hrát, slíbit nemohu. Teď vážně nejde říct, jestli se stihne dát dohromady. Samozřejmě bychom ho chtěli mít na hřišti. Jeho zdravotní stav budeme řešit denně a uvidíme, jestli se jeho stav zlepší,“ uzavřel Zidane po úvodní bezbrankové remíze svého Realu na stadionu Manchesteru City.

Jakub Kanta, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme