Pohárové jaro je pro Viktorii po další prohře utopií. Je to smutné, hlesl Procházka

Ačkoliv Viktoria Plzeň byla i ve druhém zápase rovnocenným soupeřem Rapidu Vídeň, ani napodruhé se českému týmu nepodařilo proti rakouskému celku bodovat. Plzeňským tak po prohře 1:2 zůstávají v tabulce na kontě pouhé tři body a postup do jarní fáze Evropské ligy se jim opět vzdálil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeň si s Rapidem neporadila ani napodruhé a postup ze skupiny je opět o něco dál

Plzeň si s Rapidem neporadila ani napodruhé a postup ze skupiny je opět o něco dál | Zdroj: ČTK

„Sledovat radující se fanoušky hostujícího týmu je opravdu smutné. Naši fandové nás ale i přes prohru ocenili potleskem, za což jim hrozně děkujeme,“ hodnotil po záveřečném hvizdu Václav Procházka.

„Jsme hrozně zklamaní, ale ještě budeme hrát v rámci Evropské ligy jeden domácí zápas, který se pokusíme vyhrát," prohlásil obránce Viktorie. On sám si je vědom toho, že šance na postup se po další porážce přiblížily nule.

Přehrát

00:00 / 00:00

Obránce Viktorie Václav Procházka byl po další pohárové prohře hodně zklamaný

„Nyní je těžké něco hodnotit, ale myslím si, že jsme nějaké zápasy odehráli dobře. Teď ale přišla dvě utkání, která jsme nezvládli, přestože nemůžu říct, že bychom dneska úplně propadli. Faktem nicméně je, že jsme proti Rapidu měli vyhrát, ale nezvádli jsme to," přiznal Procházka.

„Ukázalo se, že rozhodují maličkosti. Bohužel se nám nepodařilo využít tlaku, který jsme měli po vstřelení branky, a naopak jsme z brejku inkasovali. Stačil jeden protiútok a bylo všechno jinak. Nyní je ta šance na postup skoro nulová," uzavřel své hodnocení reprezentační obránce.

Jaroslav Plašil, Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme