Přestup Sýkory do Slavie dokončen, píše Tvrdík. Mužstvo odletělo do Číny

Fotbalisté Slavie Praha odletěli na soustředění do Číny, na palubě letadla sedí i křídelní hráč Jan Sýkora. 23letý obránce či záložník, který na podzim nastupoval za Liberec, má podle webu Slavie svolení s týmem trénovat. Podle twitterového účtu předsedy představenstva Slavie Jaroslava Tvrdíka je přestup definitinvě uzavřen.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Sýkora sedí v letadle vedle Stanislava Vlčka

Jan Sýkora sedí v letadle vedle Stanislava Vlčka | Foto: SK Slavia Praha

„Přestup Jana Sýkory dokončen. Honza je již na palubě letadla China Eastern a s týmem startuje do Číny. Vítej a šťastný let nejen dnes," uvedl Tvrdík na svém twitterovém účtu.

Oficiální klubové stránky ale Tvrdíkovu informaci nepotvrzují. „Do Slavie přichází reprezentant Jan Sýkora. Dostal povolení se připravovat společně se sešívanými. Jeho přestup do Slavie by měl být dotažen v následujících dnech či hodinách," píše se na stránkách.

23letý Jan Sýkora se jako velký talent projevoval v mládežnických kategoriích Viktorie Plzeň, odkud v roce 2011 přestoupil do Sparty. První ligové starty si připsal na hostování v Brně a od předloňské sezony hájil dres Liberce.

Levý obránce či záložník lákal největší české kluby. Do kádru ho vedle Slavie chtěly i Sparta a Plzeň, čerstvý reprezentant dal podle slov Jaroslava Tvrdíka pro web Slávistické noviny přednost „sešívaným“.

Jde už o pátou posilu Slavie v zimní přetávce. První byl stoper Michal Lüftner z Teplic, následovali brankář Přemysli Kovář, Nor Per Egil Flo a naposledy Chorvat Marko Alvir.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme